Logo_aanvang_nieuwCursus Borstvoeding geef je zo!


Borstvoeding is natuurlijk. Maar gaat het dan niet vanzelf? Je baby en jij zijn er zeker voor gemaakt. Toch vraagt het vaak oefening. Na de bevalling is alles nieuw voor je. Vrouwen die zich in hun zwangerschap al voorbereiden, blijken vaker borstvoeding te geven. Omdat wij elke moeder en haar baby de mooiste start gunnen, bieden we de cursus Aan de slag met borstvoeding aan.
In deze nieuwe cursus leer je in één avond precies wat je nodig hebt. We oefenen heel praktisch met houdingen en het aanleggen van je baby, in een kleine groep met alleen vrouwen. Ook bereiden we je voor op het kolven, zodat je baby en jij lange tijd kunnen genieten van de voordelen van borstvoeding.

Geef je nu op!

Nicky, kraamverzorgster en onze praktijkassistente, leidt je door alle ins en outs van de borstvoeding door vooral praktisch aan de slag te gaan.

 

  • De fijnste houdingen
  • Je baby goed aanleggen
  • Hoe voed je in de praktijk?
  • Alles over kolven & je melk bewaren
  • Hoe borstvoeding en werk samengaan

Borstvoeding is niet zomaar gezonde melk. De voordelen gaan verder dan voeding, voor je baby en voor jou. Niet alleen geef je je baby alle nodige voedingsstoffen via de moedermelk en bouw je aan zijn immuunsysteem, ook maak je ongelofelijk veel oxytocine aan. Dat helpt bij de veilige hechting van je kindje. Borstvoeding versoepelt ook jouw lichamelijk herstel, helpt jou en je baby in slaap te vallen, verkleint jouw kans op een postnatale depressie, en zelfs op borstkanker. Wonderlijk, toch?

*Maximaal 8 personen, aarzel niet en meld je nu aan als je mee wil doen!

 

Tot maandag 1 maart!

 

Locatie:
Medisch Centrum Liebergen
Anthony Fokkerweg 80 A
1223 NG Hilversum

Wanneer de maatregelen rondom het Corona virus het niet toe laten om op locatie de cursus te geven, zal deze online gegeven worden.

Tijd:
Van 19:30 uur tot 21.30 uur

Kosten:
50,- euro pp

Ticket voor 1 vrouw (€50,00)

Einde verkoop

01 maart 2021, 19:30 - 21:30 (GMT +01:00 Amsterdam)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


Anthony fokkerweg 80 a
1223 NG Hilversum

Google maps »